Προφίλ TOURISM TODAY

Μακροχρόνια εμπειρία στη διοργάνωση Διεθνών Workshops

Η TOURISM TODAY διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία προώθησης του ελληνικού τουρισμού και εν γένει των ελληνικών τουριστικών προϊόντων στο εξωτερικό και συνεχή παρουσία σε εκδηλώσεις προβολής από το 2004 έως σήμερα σε χώρες τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της αραβικής αγοράς.
Έχει επίσης συνεργασθεί με επιτυχία σε εκδηλώσεις με την Enterprise Greece, με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, με πολλές περιφέρειες της χώρας, καθώς και με δεκάδες επιχειρήσεις οι οποίες παραμένουν σταθεροί πελάτες της.

Σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και το Ελληνο-Ολλανδικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύνδεσμο (HEDA)

Το Workshop

Greek Alternative Tourism 2019


Έχοντας ως δεδομένο ότι οι δικοί σας στόχοι και επιτυχίες αποτελούν πάντα την κινητήριο δύναμη για τις δικές μας ενέργειες, η TOURISM TODAY πραγματοποιεί το 1ο Workshop για τον εναλλακτικό τουρισμό με θέμα “Greek Alternative Tourism 2019”, στο διοικητικό κέντρο της Ολλανδίας, τη Χάγη, στις 16 Απριλίου 2019. Επισημαίνεται ότι η επιλογή της ολλανδικής αγοράς έγινε με γνώμονα, τόσο την ιδιαίτερη δυναμική και το ενδιαφέρον αυτής για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, όσο και την επιθυμία σημαντικού αριθμού ελληνικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να διεισδύσουν σε αυτήν.


Επικοινωνία

Στην κατεύθυνση του σχεδιασμού της πολιτείας για 365 ημέρες το χρόνο τουρισμό


Στην κατεύθυνση του σχεδιασμού της πολιτείας για 365 ημέρες το χρόνο τουρισμό, καθώς και της σύνδεσης του κλάδου με τον αγροτοδιατροφικό τομέα, η Tourism Today προβάλλει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην Ελλάδα σε Ολλανδούς τουριστικούς πράκτορες και Tour Operators καθώς και Ολλανδών επιχειρηματιών, οι οποίοι επιθυμούν να δουν τα εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα της χώρας μας.

Η διοργάνωση

Greek Alternative Tourism 2019


Το Greek Alternative Tourism Workshop απευθύνεται σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό στις αγορές του εξωτερικού. Είναι το 1o Workshop για τον εναλλακτικό τουρισμό που στοχεύει στην ισχυροποίηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος εναλλακτικού τουρισμού με άνοιγμα σε νέες αγορές.

Στο Workshop “Greek Alternative Tourism 2019” στη Χάγη, θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις που θα διαρκέσουν 3-4 ώρες των Ελλήνων συμμετεχόντων με εξειδικευμένους πράκτορες της ολλανδικής αγοράς. Επιπρόσθετα, στον ίδιο χώρο σε ειδικά διαμορφωμένο πόντιουμ, θα πραγματοποιηθούν 2-3 ολιγόλεπτες ομιλίες.


Λάβετε μέρος